skip to Main Content

Oproep: TV-programma “Nederland Verhuist” zoekt mantelzorgers

OproepBerichtje uit de mailbox van Mantelzorgelijk: Voor het televisieprogramma “Nederland Verhuist” zoekt tv-producent Tuvalu mantelzorgers. Lees maar even mee.

Goedemorgen,

via deze mail zou ik graag met jullie in contact komen. Mijn naam is Pien de Visser, redacteur bij het televisieprogramma “Nederland Verhuist’ van Avrotros wat komende zomer (vanaf juni) te zien zal zijn op de NPO. In dit nieuwe televisieprogramma volgen we mensen die op het punt staan te verhuizen binnen NL. Het programma zal doen denken aan ‘Ik vertrek’ en een registratie maken van wat er op die dag speelt en gaan we dieper in op iemands persoonlijk verhaal rondom de verhuizing.

Alle verhalen hebben een persoonlijk karakter en iedereen krijgt ruim de tijd en gelegenheid zijn/haar persoonlijk verhaal te vertellen (de reden van verhuizen, iemands sport, hobby, beroep, een bijzonder bezit wat verhuisd moet worden (zoals bv een muziekinstrument, een dier), maar het kan ook in het soort woning zijn, een woonboot, een oude fabriek; het kan dus eigenlijk van alles zijn). Het gaat om het verhaal, dit kan in hele kleine dingen zitten.

Het lijkt mij bijzonder om ook aandacht te besteden aan mensen die mantelzorgster zijn! Graag informeer ik of jullie mensen kennen die het leuk vinden om hun verhaal met mij te delen. Mocht u iemand kennen die het leuk zou vinden zijn of haar verhaal met mij te delen, dan hoor ik dit heel graag. Ik hoop dat u bij het lezen van dit mailtje misschien denkt aan een bepaalde persoon of familie. Dan zou ik heel graag met hem of haar in contact komen.. Mochten jullie vragen of interesse hebben ben ik te bereiken via mail of telefoon. Als jullie de mail door willen sturen, dan heel graag!

Hartelijke groet, Pien de Visser pien.devisser@tuvalu.nl t. +31 (0)20 763 0063

Heb je tijd en zin om je aan te melden? Neem dan even contact op met Pien.

Avatar

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X