skip to Main Content

Oproep om mee te doen aan onderzoek Healthcare Management Erasmus Universiteit

Hoi Allemaal!

Wat ontzettend fijn dat ik jullie op deze manier kan bereiken! Mijn naam is Nikki en momenteel volg ik de master opleiding Healthcare Management aan de Erasmus Universiteit. Voor mijn afstudeeronderzoek ben ik op zoek naar mantelzorgers (alle leeftijden) van zelfstandig thuiswonende ouderen (65+) die voor mij een vragenlijst zouden willen invullen.

Om een globaal idee te schetsen, zal ik even kort toelichten wat mijn idee is achter dit onderzoek:

Het aantal ouderen in Nederland neemt toe. Deze groep ouderen woont steeds langer zelfstandig thuis en kampt vaak met meerdere (chronische) aandoeningen. Hiermee neemt ook de druk op mantelzorgers toe. Het is daarom van belang het welzijn van mantelzorgers in acht te nemen.

Binnen dit onderzoek wil ik kijken op welke manier het patiëntgericht handelen door zorginstellingen en een goede communicatie tussen zorgprofessional, patiënt en mantelzorger kunnen bijdragen aan de tevredenheid met zorg en het welzijn van mantelzorgers. Daarnaast zal ik ook aandacht besteden aan de impact van COVID-19 op het verlenen van mantelzorg en het welzijn van mantelzorgers.

Wil jij een bijdrage leveren aan mijn onderzoek?

Super fijn! Als u meedoet, vult u eenmalig anoniem een vragenlijst in. Het invullen zal maximaal 10 minuten in beslag nemen. Op de eerste pagina van de vragenlijst vindt u mijn contactgegevens terug, mocht u aanvullende vragen hebben betreffende het onderzoek.

De vragenlijst is beschikbaar via onderstaande link:

https://erasmusuniversity.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_02pBpbJZLcdn0tE

Alvast bedankt voor uw bijdrage!

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X