skip to Main Content
Oproep Voor Interview Met Mantelzorger

Oproep voor interview met mantelzorger

Laat ik me eerst even voorstellen: mijn naam is Julia Onclin en ik ben (student) journalist.
Ik heb de week van 13 maart praktijkweek en wil graag een item maken over mantelzorg.

Dit is mijn idee: Ik zou graag een mantelzorger willen interviewen. Het interview gaat over zijn/haar ervaringen/ problemen, hoe het voor die persoon is om mantelzorger te zijn. En dit met betrekking tot de politieke verkiezingen, want mantelzorg is een partijpunt bij veel partijen, ik zou de visie van een mantelzorger op deze punten willen weten, weten of deze mantelzorger het herkent dat er gezegd wordt dat mantelzorgers steeds vaker ongelukkig zijn en hoe hij/zij denkt dat dit opgelost kan worden. Kortom, ik zoek iemand die zijn/haar verhaal kwijt wil, iemand voor wie ik een luisterend oor kan zijn. Het zal een diepte-interview worden in de audio versie. Dit houdt in dat ik de audio opneem en bijwerk tot het toegestane aantal minuten. Het uiteindelijke interview zou dus ongeveer 6/7 lang zijn. De audio zal met een kort artikel en foto’s te vinden zijn op www.journalistiekzwolle.nl en misschien in onze zelfgemaakte radio-uitzending van 17 maart terugkomen. deze radio-uitzending zal niet op de radio te horen zijn maar is wel terug te vinden op de site. Mijn hoop is dus dat ik in contact kan komen met iemand die dit interview ziet zitten. Het interview zal 13 of 14 maart zijn. Ik kan heel Nederland door reizen om bij die persoon te komen dus dat is geen probleem.
Ik hoop dat jullie me kunnen helpen.

Met vriendelijke groet,

Julia Onclin

julia.onclin40@gmail.com

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X