Oproep: Fotowedstrijd ‘Ma’

Ma, de bestseller van Hugo Borst, is bewerkt tot een solovoorstelling met acteur en presentator Eric Corton. Om naast de voorstelling mantelzorgers een gezicht te geven, heeft de theaterproducent een fotowedstrijd uitgeschreven, met heel mooie prijzen. Doe je mee?

Een beeld zegt soms meer dan duizend woorden. Theaterproducent Solo Stories wil mantelzorgers niet alleen in de voorstelling, maar ook daarbuiten een gezicht geven. Vandaar deze fotowedstrijd. De wedstrijd is geïnspireerd op de foto’s die Margi Geerlinks maakt van Joke Borst, Hugo’s moeder. Haar foto’s tonen op integere wijze wat dementie met iemand kan doen, maar bovenal de liefde. Die is er namelijk altijd.

Solo Stories nodigt iedereen uit om een foto in te sturen van een mantelzorger en diens naaste met dementie. Iedereen mag meedoen, je hoeft geen ervaren fotograaf te zijn. Je naaste hoeft niet herkenbaar in beeld. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een detail, een foto van de zijkant of achterkant. Het gaat om de uitstraling die jullie samen hebben. De liefde, zo je wilt.

Wat kun je winnen?

Van de ingestuurde foto’s kiest een deskundige jury, met onder anderen Margi Geerlinks, per provincie de mooiste foto. Deze twaalf foto’s reizen met de voorstelling mee door Nederland en worden geëxposeerd in de theaters. Daarnaast krijg je de foto op groot formaat (A2), met een gesigneerd exemplaar van het boek Ma.

En dat is nog niet alles. Je ontvangt ook twee vrijkaarten voor de voorstelling. Tot slot ben je aanwezig bij de doorloop van de voorstelling op 5 januari in Zaandam (de dag voor de première) waar je na afloop persoonlijk wordt gehuldigd door Eric Corton.

Doe mee!

Stuur je foto in vóór 30 november 2017 via de website van Solo Stories. Je mag zo vaak meedoen als je wilt. In december krijgen alle inzenders bericht over de uitslag.

Voorstelling Ma

De solovoorstelling Ma is vanaf januari 2018 te zien in de theaters. Alzheimer Nederland is een van de partners en via Dementie.nl kun je op de hoogte blijven

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top