Oproep voor deelname aan enquête over Pictogron

Beste allemaal,

Samen met mijn medestudenten doe ik een onderzoek naar het inzetten van een Pictogron. Een pictogron is een simpele versie van een magnetron met slechts 2 of 3 picto’s (afbeeldingen). Hierbij staat er een standaard tijd ingesteld, zonder ingewikkelde constructies. Hiermee kunnen ouderen zelfstandig met 1 druk op de knop zelfstandig hun eten opwarmen. Wij hebben deze oplossing bedacht omdat de huidige technologie veel problemen oplevert voor de ouderen. Hierbij komen de mantelzorgers of thuiszorgmedewerkers helpen, wat verre van ideaal is.

Mijn vraag is of u voor ons onderzoek onderstaande enquete wilt invullen, om de zelfstandigheid van ouderen te verbeteren? U zou er ons een groot plezier mee doen!

Naar de enquête 

Alvast bedankt!

Met vriendelijke groet,
Kim Wolfs

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top