Oproep aan mantelzorgers voor weekblad Libelle

Ruim vier miljoen Nederlanders geven mantelzorg. Daarvan is 58 procent vrouw en 42 procent man. Hoe komt het toch dat vrouwen deze taak vaker op zich nemen? Hierover schrijf ik een artikel voor in Libelle. Het gaat ook over tips om het wat meer te verdelen en om jezelf niet te verliezen. Er komen interviews bij met vrouwen die de mantelzorg eerlijk hebben verdeeld met hun partner of broer. Die het dus sámen doen.

Hiervoor ben ik op zoek naar vrouwen die ik hierover mag interviewen. Het is een vrij korte tekst (250 woorden) en gaat over waarom die eerlijke verdeling zo belangrijk is. Wat brengt het je? De tekst mag worden gelezen voor publicatie en zo nodig aangepast. Er komt geen foto bij. Heb je zin om mee te doen of wil je meer weten? Neem dan contact met mij op via deborahligtenberg@hotmail.com. Met hartelijke groet, Deborah Ligtenberg, freelance journalist

Met hartelijke groet,

 
Deborah Ligtenberg
freelance journalist
telefoon: 06 41761592

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top