Onze fotografe Claudia gaat hardlopen voor Mantelzorgelijk

Op 16 oktober a.s. wordt in Amsterdam de 41ste editie van de TCS Amsterdam Marathon georganiseerd. Een prachtig evenement met veel sporters uit heel Nederland, waarvan er veel zullen lopen voor een goed doel. Reden voor Claudia Otten, onze vaste Mantelzorgelijk fotografe, om de stoute sportsneakers aan te trekken en zich op te geven voor de TCS 8 km run, een vast onderdeel van de Amsterdam Marathon. Echt super gaaf!

Claudia is pas vrij recent begonnen met hardlopen, net voor de zomer. Als doel stelde ze zich de 8km. Ze heeft meerdere keren per week getraind. Maar Barbara en ik waren echt enorm verrast toen Claudia vorige week voorstelde om voor Mantelzorgelijk te willen uitkomen in een sponsorloop.

mzrun

Waarom een sponsorloop voor Mantelzorgelijk?

Stichting Mantelzorgelijk kan alle financiële steun goed gebruiken. Onze vrijwilligers doneren hun tijd en inzet. Maar het maken en onderhouden van een groot internetplatform kost geld. Vandaar nu onze vraag: Wil jij Claudia sponsoren?  Het bedrag mag je natuurlijk zelf invullen, maar echt alle steun is welkom. Als het je een leuk idee lijkt, sponsor dan een bedrag naar keuze via deze link. Samen kunnen we Mantelzorgelijk laten groeien en geven we alle mantelzorgers een stem!

Aanmoedigen

Uiteraard gaan Barbara en ik Claudia aanmoedigen. Misschien wil je dat zelf ook wel! Kom dan 16 oktober a.s.naar Amsterdam. De lopers beginnen om 10.15 uur vanaf de startvakken gesitueerd op de Stadionweg naast het Stadionplein. Het parcours loopt vlak langs de mooie binnenstad van Amsterdam en kent vele hoogtepunten zoals het Rijksmuseum en het Vondelpark. De finish vindt plaats voor de eretribune in het Olympisch Stadion. Dit prachtig gerenoveerde meer dan 80-jaar oude stadion zal een onvergetelijke indruk achterlaten na het bereiken van de finish. Supporters hebben gratis toegang tot ere- en marathontribune. We hopen jullie daar te treffen!

route-tch

En hier zijn nogmaals de gegevens voor een gift aan Mantelzorgelijk. Het gemakkelijkst kun je doneren via deze link. Maar je kunt ook een bedrag naar keuze overmaken naar rekeningnummer NL43 TRIO 0390 9797 83, ten name van Stichting Mantelzorgelijk. Laat even weten dat je bijdrage voor Claudia is, dat zal ze zeker leuk vinden!

Run, Claudia, run!

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top