Ontroerend goed – columns van Linda van der Niet over autisme en mantelzorg in het gezin

Even een leuk nieuwtje: Linda van der Niet haar nieuwste boek is uit! Het heet Ontroerend goed en gaat over autisme en mantelzorg in het gezin. Het boek is een verzameling van columns die zij als gastschrijver/blogger schreef voor o.a. Autisme Magazine en Mantelzorgelijk.

Voor degene die Linda niet kennen; Linda van der Niet is moeder, mantelzorger en schrijfster. Ze heeft twee puberdochters. De oudste, Daan, heeft klassiek autisme en een verstandelijke beperking. Ook begeleidde zij haar schoonmoeder, die aan de ziekte van Parkinson leed en begin 2014 stierf. Vlak daarna werd bij Linda’s man André darmkanker geconstateerd in een vergevorderd stadium. Na een intensieve behandeling gaat het weer beter met hem.

In Ontroerend goed zijn columns opgenomen met  ervaringen van een moeder van een zorgintensief kind en over mantelzorg: het zorgen voor familieleden door ziekte of beperking. Al eerder in 2013 werden de mooiste columns van Linda gebundeld in het boek Twee lichamen , Ontroerdend goed is het vervolg daarop.

Het boek is inmiddels te bestellen via https://www.boekenbestellen.nl/boek/ontroerendgoed en uiteraard ook te verkrijgen via andere boekhandels.

 

Avatar foto

Sociaal ondernemer en initiatiefnemer Mantelzorgelijk.nl, ervaringsdeskundige, mantelzorgveteraan.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top