Online seminar: Hoe gaat u om met dementie?

CZCZ organiseert in februari een online seminar over hoe omgaan met dementie. Zij willen graag zoveel mogelijk mensen die in deze situatie zitten helpen. Aan tafel zitten drie onafhankelijke experts die op een interactieve wijze aangeven wat hun ervaringen zijn en uiteraard geven zij de nodige tips en trics. Heb je interesse ? Lees dan even verder.

Online seminar: Hoe gaat u om met dementie?

Op woensdag 17 februari organiseert CZ een online seminar over omgaan met iemand die dementie heeft.

De diagnose is gesteld. Hoe verder?
Het duurt meestal even voordat de diagnose dementie wordt gesteld. Na een fase van onrust en veranderingen is er eindelijk duidelijkheid. Fijn, maar ook confronterend. Want hoe gaat u nu om met dementie? Een fase met veel vragen, zoals:

• Ik heb het gevoel dat ik er alleen voor sta. Wat kan ik hieraan doen?
• Hoe vertel ik de diagnose aan onze omgeving? En wat betekent dat voor onze relaties en onze vriendschappen?
• Wat is dementie eigenlijk? En hoe ga ik het beste om met elke fase van de ziekte?

Leer omgaan met dementie
Tijdens het online seminar leert u hoe u het leven na de diagnose dementie zo goed mogelijk voort kunt zetten, binnen de beperkingen die er zijn. U krijgt praktische tips waarmee u meteen aan de slag kunt.

Tips van de experts
Het seminar wordt geleid door presentator Krijn Schuurman en vindt plaats in een studio met een aantal interessante gasten, zoals Marianne van Tol van Martha Flora en mantelzorger Rineke Maarse.

Op pc, tablet of mobiel
Het online seminar is op woensdag 17 februari, van 19.00 tot 20.00 uur. U kunt het seminar volgen op uw computer, tablet of mobiele telefoon.

Zo meldt u zich aan
Aanmelden gaat heel snel en eenvoudig. Druk op de aanmeldknop en vul uw gegevens in. Dan ontvangt u een bevestigingsmail met meer informatie.

Lees hier meer informatie over het online seminar. Wil je je direct aanmelden, klik dan hier!

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top