skip to Main Content
Onderwerpen Vinden Op Mantelzorgelijk #loepje

Onderwerpen vinden op Mantelzorgelijk #loepje

We krijgen regelmatig vragen van lezers over hoe je bepaalde onderwerpen of schrijvers kunt vinden. Dat is op ons platform heel eenvoudig. Alle artikelen op de site hebben namelijk één of meerdere trefwoorden. Je hoeft alleen maar je zoekbegrip in te vullen en dan krijg je een hele lijst met stukken over dat onderwerp.

Stel, je wilt meer lezen over ‘aanvragen van een indicatie’. Ga gewoon naar het zoek-loepje op de site, vul ‘indicatie’ in – en je krijgt een overzicht van alle stukken die over dat onderwerp gaan.

Wil je meer stukken lezen van je favoriete schrijver? Zelfde principe. Voor de stukken van Adelheid Roosen kun je zoeken op ‘Adelheid’, of op ‘Mam’, voor de verhalen van Julie zoek je op haar naam, of op ‘Beers wereld’. Maar je vindt haar stukken ook onder de noemer ‘autisme’ en die van Adelheid onder ‘dementie’.  De hashtag (het #-tekentje in de titel van veel stukken) helpt je om trefwoorden te vinden, maar we hebben er veel meer.

Blijft de grote vraag: waar is dat loepje?

Zit je op de laptop of je tablet, dan vind je het rechts bovenaan de website:

 

En gebruik je je mobiel, dan moet je eerst op de menuknop (dat rode veld met die streepjes) klikken, die rechts bovenaan staat.

 

Als je op die rode lijntjes rechts bovenin drukt, komt er vanzelf een menuutje tevoorschijn – en daar staat ook het zoekvenster.

Dat was het al. Meer is er niet. Zoek op trefwoord, onderwerp, schrijver, of gewoon op een woord wat in je opkomt. Ik zag dat er de afgelopen maand heel wat mensen zochten op het woord ‘spook’. En ja hoor….

Veel plezier op de site!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X