Nieuwe gezichten op Mantelzorgelijk!

Lieve lezers van Mantelzorgelijk,

Vorige week plaatsten we een oproep op de site. We hebben namelijk plaats voor nieuwe schrijvende mantelzorgers – mensen die voor een dierbare zorgen en een tipje van de sluier willen oplichten. Wat betekent het, als je dag in dag uit voor een ander klaarstaat? Wat zijn de effecten daarvan op je eigen leven? Je tijd, je gevoelens, je energie?

We hebben een aantal hele fijne reacties gehad, veel dank daarvoor! Met een aantal schrijvers zijn we nog in gesprek – het is niet niks om een deel van je leven met mantelzorgend Nederland te gaan delen! Een aantal anderen hebben inmiddels een eigen profiel op de site. Je gaat binnenkort kennismaken met deze nieuwe gezichten!

Kirstin Bischof

Kirstin Bischof (31) is getrouwd en moeder van twee kinderen. Ze heeft in het onderwijs gewerkt maar is nu thuis om voor haar kinderen te zorgen. Kirstins zoon Bram is meervoudig gehandicapt, dochter Gwen is hoogbegaafd. Kirstin geeft ons een kijkje in haar bijzondere maar gezellige gezin met alle hektiek die erbij hoort.

Leonieke Wiertz

Leonieke Wiertz (46) schrijft over de zorg voor dochter Marilou (19) met het Rett Syndroom. Haar humor en oplossingsgerichte denkwijze houden haar op de been. “Als het er niet is moet je het zelf creëren!” Zo is Leonieke bestuurslid van ISAAC-nf, schrijft ze haar blog Marilouwiertz.nl en ontstond haar bedrijf Uit als Thuis. Maar bovenal is ze moeder van drie dochters!

 

Nadja van Kessel

Nadja van Kessel (27)  is organisatietalent, hulpverlener in de grootste zin van het woord en ex-mantelzorger. Ze heeft de wereld aan haar voeten en is van plan er veel van te ontdekken. Voor Mantelzorgelijk schrijft ze over haar leven als jonge mantelzorger. Bovendien houdt ze de Mantelzorg-Agenda bij. Je bereikt haar op nadja@mantelzorgelijk.nl. Nadja’s eerste verhaal hebben we vorige week gedeeld, tijdens de week van de jonge mantelzorger. Je kunt haar volgend stuk nog deze week verwachten!

Van harte welkom, Kirstin, Leonieke en Nadja! We kijken uit naar jullie verhalen. En zoals ik vorige week al zei, we hebben ruimte voor meer nieuwe vaste schrijvers. Wil jij je ervaringen, gevoelens en vragen delen met mantelzorgend Nederland? Stuur een berichtje naar info@mantelzorgelijk.nl!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top