skip to Main Content

Nieuwe dramaserie van Omroep Max over mantelzorg

In september komt Omroep MAX met de nieuwe dramaserie Maud & Babs. In acht afleveringen leren we Maud (Rifka Lodeizen) kennen. Maud is mantelzorger voor haar moeder Babs (Loes Luca), die begint te dementeren.

Haar man Koen (Peter Paul Muller) vindt dat Maud te veel tijd besteedt aan de zorg. Het drama wordt nog groter als Mauds zus Juliette (Kim van Kooten) hele andere ideeën blijkt te hebben over wat zorg is. De oude rivaliteit tussen de zussen laait dan ook weer op.

Naast mantelzorg voor haar moeder, heeft Maud ook een verloskundige praktijk met Suus (Nadja Hüpscher) en een gezin met twee studerende kinderen draaiende te houden. Maud & Babs is een coproductie van MediaLane en Omroep MAX. De serie is gebaseerd op de feuilletons van Elle van Rijn in het Dagboek van Maud in de Libelle. Ik ga zeker kijken en ben reuze benieuwd of ik dingen zal herkennen.

De serie is vanaf zondag 12 september om 22.20 uur te zien op NPO 1. Benieuwd? Omroep MAX heeft de trailer van Maud & Babs gelanceerd.

Marjolijn Bruurs

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X