skip to Main Content
Foto © Claudia Otten

Niet van beton

Ik heb vaker geschreven dat ik voor mijzelf therapieën krijg. (helaas ben ik toch niet van beton). Afgelopen keer was een van de pittige sessies. Ik heb moeite met het feit dat ik een zware burn-out heb, ptss, de zorg voor mijn vrouw niet meer kan waarborgen, wij een woonplek binnen een zorginstelling moeten zoeken, voor haar, ik door al de jaren zorg en werk ben uitgevallen waardoor ik mijn werk ben verloren, nu een wia uitkering ontvang welke eindig is, ontzettend veel inkomen ben verloren en dat als er straks een fijne woonplek is voor mijn vrouw…… Ja, ik blijf dan alleen achter met een laag inkomen en ik mijn eigen leven weer van nul af aan moet opbouwen. Het is een zure prijs voor jarenlange inzet. Zeker ook voor mijn werk/werkgever welke mij als een baksteen heeft laten vallen. Totdat er een woonplek voor mijn vrouw is gevonden gaat thuis alles gewoon door, dus ook de zorg en zorgen. Zo had mijn vrouw vanmorgen weer een bui welke mij erg aangreep, met als gevolg dat ik later op de dag een aanval kreeg. Deze aanvallen heb ik eerder omschreven. Maar natuurlijk overleef ik dat altijd wel dus gaan we weer verder. Mijn vrouw ligt te slapen en ik kom weer even tot rust van dit alles.

Eric Wirken

"Ik ben mantelzorger, een trotse mantelzorger."

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X