skip to Main Content
Zij Heeft MS, En Ik Niet : Onzichtbaar Ziek

Zij heeft MS, en ik niet : Onzichtbaar ziek

Mijn vriendin heeft MS. Dat zie je niet aan haar. Het is een goddelijk lekker wijf, dat zie je wel. Ze praat, eet, slaapt en wandelt als elk ander persoon. Ze doet dit allemaal wel met finesse. Ze is immers goddelijk.
Zij heeft MS. En op dit moment is dat onzichtbaar. Ze heeft tintelingen in haar armen en als je haar een hand geeft, dan merk je daar niets van.

Misschien zijn er in jouw omgeving ook wel mensen welke onzichtbaar ziek zijn. Helaas is dit niet tegen te houden. Sommige mensen worden ziek en soms kan je dit niet aan de personen zelf zien.
Afgelopen weekend ontdekte ik de Stichting Onzichtbaar Ziek. Ik heb mij aangemeld om ‘iets’ te doen. ‘Wat’ weet ik nog niet maar ik wil wel iets doen. Columns schrijven, bijvoorbeeld. De stichting is op zoek naar meer vrijwilligers. Help jij ook mee?

Floris

Floris

Sinds 2013 is het duidelijk dat de partner van Floris MS heeft. Na haar eerste ‘echte’ MS aanval in juni 2015, voelde Floris enorm de behoefte om te schrijven over ‘haar’ ziekte en wat MS (en medicatie) allemaal doet met haar én hem. Ervaringen, meningen en pure gevoelens zijn de rode draad van zijn verhalen.

Bovenstaand is beknopt de tekst van Floris; Founder van Platform MS. Door zijn ervaringen, meningen en pure gevoelens te delen op MSweb.nl, krijgt hij steeds meer feedback van mensen (zowel patiënten als ook partners) welke het zo fijn vinden om ook eens in ‘het hoofd’ te kunnen kijken van een partner van een MS'er.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X