skip to Main Content
Zij Heeft Ms, En Ik Niet: De MRI

Zij heeft ms, en ik niet: de MRI

Het is zover. Mijn verloofde (ik mag het nu gewoon lekker zeggen) moet door de MRI omdat zij een jaar Aubagio heeft gebruikt. Aubagio is een medicijn in pil-vorm. Als je geluk hebt krijg je geen bijwerkingen van Aubagio. Net als mijn verloofde. Weinig tot geen bijwerkingen. Alleen een beetje ‘meer’ haaruitval maar dat was eigenlijk niet noemenswaardig.
De MRI. Daar ging het om. Het ging goed. Ze werd heel fijn begeleid door een verpleegkundige. Alicia Keys stond deze keer aan en ze mocht er nog even uit voor contrastvloeistof. Ook dat was erg fijn.
De MRI heeft er voor gezorgd dat ze een stuk vertrouwder denkt aan de MRI. Of het pilletje heeft geholpen, durf ik helaas niet te zeggen.

De uitslag vertel ik de volgende keer. Eerst naar mijn broer; hij is jarig!

Floris

Floris

Sinds 2013 is het duidelijk dat de partner van Floris MS heeft. Na haar eerste ‘echte’ MS aanval in juni 2015, voelde Floris enorm de behoefte om te schrijven over ‘haar’ ziekte en wat MS (en medicatie) allemaal doet met haar én hem. Ervaringen, meningen en pure gevoelens zijn de rode draad van zijn verhalen.

Bovenstaand is beknopt de tekst van Floris; Founder van Platform MS. Door zijn ervaringen, meningen en pure gevoelens te delen op MSweb.nl, krijgt hij steeds meer feedback van mensen (zowel patiënten als ook partners) welke het zo fijn vinden om ook eens in ‘het hoofd’ te kunnen kijken van een partner van een MS'er.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X