skip to Main Content

Zij heeft ms, en ik niet: Een jaar Aubagio

De start van Aubagio. Het medicijn wordt elke maand bezorgd aangezien je het niet kan afhalen bij de apotheek. Het schijnt geen paracetamol te zijn…
Anyway, een jaar Aubagio betekent een terugblik. Hoe is het afgelopen jaar gegaan? In het begin iets minder goed. En de afgelopen maanden redelijk stabiel. We mogen dus best tevreden zijn.
Maar er zit 1 groot nadeel aan een jaar Aubagio. Wellicht ken je het ook? Na een jaar wordt er een controle onderzoek gedaan. Hoe gaat het met de hersenen? Morgen mag mijn lief dus weer in de MRI… Ze ziet er zo enorm tegenop! Ze heeft gelukkig een pilletje gehad om te kalmeren. Hopelijk werkt het…

Floris

Floris

Sinds 2013 is het duidelijk dat de partner van Floris MS heeft. Na haar eerste ‘echte’ MS aanval in juni 2015, voelde Floris enorm de behoefte om te schrijven over ‘haar’ ziekte en wat MS (en medicatie) allemaal doet met haar én hem. Ervaringen, meningen en pure gevoelens zijn de rode draad van zijn verhalen.

Bovenstaand is beknopt de tekst van Floris; Founder van Platform MS. Door zijn ervaringen, meningen en pure gevoelens te delen op MSweb.nl, krijgt hij steeds meer feedback van mensen (zowel patiënten als ook partners) welke het zo fijn vinden om ook eens in ‘het hoofd’ te kunnen kijken van een partner van een MS'er.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X