skip to Main Content
Moeder Aan De Lijn Gezien? Kom Naar De Meet Up In Barendrecht Op 5 November

Moeder aan de lijn gezien? Kom naar de meet up in Barendrecht op 5 november

Heb je de docu moeder aan de lijn gezien? Misschien vind je het dan interessant om  op maandag 5 november a.s  in Barendrecht mee te praten tijdens de daar georganiseerde meet up voor mantelzorgers. Vergeet niet dat delen helpt en daar is zo’n meet up een uitgelezen kans voor.

De meet ups zijn bijeenkomsten op verschillende locaties door het land voor iedereen die voor iemand zorgt, of daarmee een keer te maken krijgt. Tijdens het programma gaan we onder leiding van host Eric Corton (bekend van televisie en de voorstelling Ma) aan de hand van fragmenten uit de documentaire Moeder aan de Lijn met elkaar in gesprek over wat het betekent om voor iemand te zorgen. Of het nu je moeder, man, broer, dochter of je buurvrouw is.  De toegang van de meet up is gratis.

Heb je de documentaire Moeder aan de lijn nog niet gezien? Je kunt hem terugzien op de  website van Human. 

Waar?

Barendrecht:
Maandag 5 november, 16.00-19.00 uur
Theater het Kruispunt, Middenbaan 111
Voor meer informatie: mantelzorg@divers.nl of 073-2068800

Laat je ons weten hoe je de meet up ervaren hebt?

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X