Mijn kwaliteit van leven: speciale vragenlijst over mantelzorg #oproep

kwaliteit van levenMijnkwaliteitvanleven.nl is voor mantelzorgers, mensen met een chronische ziekte of beperking en mensen die door het ouder worden beperkingen ervaren. Met de online vragenlijst breng je jouw eigen situatie in beeld. De vragen zijn gericht op het dagelijkse leven, gezondheid en hoe je jouw zorg en omgeving daarbij waardeert. Hierdoor draag je bij aan landelijk onderzoek om de zorg in Nederland te verbeteren. De anonieme resultaten worden onder de aandacht bij beleidsmakers, gemeenten en borgorganisaties gebracht.

Speciale vragenlijst over mantelzorg; vóór 20 april

Vul de eerste vragenlijst in voor 20 april, dan kun je in de laatste week van april meedoen met een aantal aanvullende vragen specifiek gericht op jouw situatie als mantelzorger. Daarmee brengt Mezzo ( partner van mijnkwaliteitvanleven.nl) de ervaringen van mantelzorgers in Nederland onder de aandacht.

Mijn Kwaliteitsmeter (persoonlijk overzicht)

Na het invullen van de vragenlijsten ontvang je een persoonlijk overzicht met daarin je eigen uitkomsten (Mijn Kwaliteitsmeter). Hiermee kun je goed voorbereid in gesprek met iemand van het Wmo-loket, met familieleden of met formele zorgverleners.

Help mee om de zorg in Nederland te verbeteren met Mijnkwaliteitvanleven.nl!

Ga naar de vragenlijst

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top