skip to Main Content
Mijn Gehandicapte Broer En Ik – ‘Eendjes’

Mijn gehandicapte broer en ik – ‘Eendjes’

FullSizeRenderJordy en Camiel hebben een bijzondere relatie. Jordy is meervoudig gehandicapt. Hij woont en werkt op zorgboerderij De Witte Hoeve. Camiel is Jordy’s jongere broer. Hij zit op de kunstacademie in Den Bosch en woont op kamers. Elke avond bellen ze met elkaar om te praten wat ze hebben gedaan, wat ze hebben gegeten, wat ze gaan doen en over andere koetjes en kalfjes. Het eerste stripalbum van Mijn gehandicapte broer & ik – de bijzondere strip over de twee broers Jordy en Camiel – bevat grappige verhalen, die zijn gebaseerd op waargebeurde gesprekken, uitspraken en belevenissen.

Illustrator en stripmaker Camiel Derkx heeft als afstudeerproject van de eerste reeks strips een boek gemaakt. Bij dit afstudeerproject blijft het niet, want er zullen nog vele series strips volgen van Mijn gehandicapte broer & ik. Daar ben ik enorm blij mee want ik ben inmiddels absolute fan! Waar ik nog gelukkiger van werd, was het feit dat Camiel de komende weken ook enkele van zijn strips op Mantelzorgelijk wil gaan delen. Vandaag de eerste:
strip-1-eendjes-a4-kleur-copyrightNieuwsgierig geworden? Like dan even de Facebookpagina van Mijn gehandicapte broer & ik. Hier kun je ook het stripalbum kopen. Volgende week een nieuwe strip. Ik kijk er al naar uit!

 

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, blogger, echtgenote, moeder en sinds 6 jaar mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en mede oprichter van Mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X