Meneer Kriek mag een wens doen

De heer Kriek woont in De Lauwershof in Alkmaar en heeft dementie. In De Lauwershof staat een ‘doe-een-wens-boom’ waar bewoners of familie van bewoners een wens in kunnen ophangen. En de wens van de heer Kriek is om nog één keer terug te gaan naar de plek waar hij zijn leven lang heeft gewerkt: de Broekerveiling in Broek op Langedijk.

Een wens hoeft niet groot te zijn om voor iemand veel te betekenen. En voor meneer Kriek is teruggaan naar de Broekerveiling een lang gekoesterde wens die nu eindelijk, met behulp van het Gouden Dagen Fonds en het team van Pimp Up My Granny, uitkomt. Maar lukt het om de heer Kriek nog een keer in actie te zien tijdens de veiling? Jasmine Sender van het webprogramma ‘Pimp up my Granny’ maakte het mogelijk!

Pimp up my Granny is een initiatief van onder andere DoSocial en ActiZ. Doel van deze organisaties is het om de deuren naar de ouderen toe letterlijk open te gooien, om ze weer bij de samenleving te betrekken. Mooi initiatief!

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top