skip to Main Content
Medicijnen Inzetten Tegen Agressief Gedrag. Heb Jij Hier Ervaring Mee? #hulpvraag

Medicijnen inzetten tegen agressief gedrag. Heb jij hier ervaring mee? #hulpvraag

Ik kom net terug van een bezoekje aan mijn vader die in een verpleeghuis zit. Terwijl ik bij hem zat, werd ik aangesproken door zijn EVVer. Mijn vader doet steeds heel agressief tegen zijn medebewoners en de verzorging. Hij heeft een van de bewoners zelfs omgegooid en getrapt. Dit is echt niets voor mijn vader. Hij was altijd een enorme schat en zou nooit iemand kwaad gedaan hebben. Ik weet echt niet wat ik hier nou van moet denken.

De EEVer zei dat dit wel vaker voorkomt bij mensen met dementie en dat ze zoveel mogelijk proberen de rust te bewaren. Maar ook dat ze medicijnen willen gaan inzetten, als blijkt dat dit erger wordt. Ik snap het wel. Dit gedrag is natuurlijk niet te handhaven in zo’n woning, vol met mensen die in de war zijn. Maar medicijnen inzetten? Ik vind het heftig klinken. Heeft iemand hier misschien ervaring mee? Ik hoor het graag.

Willem

de contactgegevens van deze schrijver zijn bekend bij de redactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X