MAX maakt programma over misstanden in de zorg

Een interessante mail in onze mailbox vandaag: Voor Omroep Max gaat het productiebedrijf Sarphati een televisieprogramma over ons zorgstelsel maken. En over dat programma schrijft producer Stephan de Haas:

“In 6 afleveringen van ieder 50 minuten willen we naast wat er allemaal goed gaat in de zorg ook laten zien wat er mis is en dat het beter kan en moet. Daarom zijn we op zoek naar voorbeelden en verhalen over misstappen in verpleeghuiszorg, de wijkverzorging, de Jeugdzorg, de GGz, de gehandicaptenzorg, etc.

Voor dit nieuwe programma zijn wij op zoek naar mensen die zorg nodig hebben en hun mantelzorgers. Mensen die problemen ondervinden binnen ons huidige zorgstelsel (bijvoorbeeld op het gebied van indicering, huisvesting, het verkrijgen van voorzieningen en/of hulpmiddelen, etc), en die dit met behulp van ons willen aanpakken.

Kortom:

 Meld misstanden in de zorg

Voor MAX zijn we op zoek naar verhalen van mensen die de gevolgen van de problemen binnen ons zorgstelsel aan den lijve ondervinden en die dit met behulp van MAX willen aanpakken. Denk aan problemen op het gebied van indicering, huisvesting, het verkrijgen van voorzieningen en/of hulpmiddelen, thuiszorg, specifieke behandelingen, etc.

Herkent je je in dit verhaal? Of ken je iemand die de gevolgen van de problemen binnen de zorg aan den lijve ondervindt of heeft ondervonden? Meld je dan aan via het formulier op deze website van MAX!

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top