skip to Main Content
Mantelzorgwijzer – Zorgen Doe Je Niet Alleen #boekverloting

Mantelzorgwijzer – Zorgen doe je niet alleen #boekverloting

Wij krijgen op de redactie heel veel boeken toegestuurd van – vaak – mantelzorgers die over hun zorg ervaringen hebben geschreven. Super leuk om inspiratie voor onze website uit te halen maar inmiddels is de stapel enorm hoog geworden. Tijd om een aantal exemplaren weg te geven aan onze trouwe lezers.

Hoe we dat doen? We gaan de komenden weken verloten! Soms hebben we 2 of 3 exemplaren maar soms ook maar 1. Dus loten is wel zo eerlijk. Als je interesse hebt, geef dan even een korte reactie onder dit bericht op Facebook of op Twitter. Wij zullen dan alle namen op lootjes schrijven, in een pot doen en er een uittrekken. Vervolgens nemen wij contact op met de winnaar en zorgen we dat je het betreffende boek thuis ontvangt.

Deze week: MantelzorgWijzer, zorgen doe je niet alleen

Half juni vorig jaar werd het boek ‘Mantelzorgwijzer ‘ van Agnes Lagerweij uitgegeven. De Mantelzorgwijzer, zorgen doe je niet alleen , is een informatieboek voor de mantelzorger. Het boek helpt je om de weg te vinden in je mantelzorgrol, zorg en welzijn en met de instanties waarmee je te maken krijgt.

Het boek bestaat uit 3 delen: Zorgen voor de ander, In de regelstand en En nu jij. Als mantelzorger ga je in de doestand. je gaat je verdiepen in de ziekte en de gevolgen daarvan. Welke hulp en ondersteuning heb je nodig? Wat is er mogelijk op het gebied van zorg en welzijn? Daarna volgt In de regelstand. Hoe regel je hulp en ondersteuning en met welke instanties heb je te maken. Als mantelzorger plaats je jezelf op de tweede plaats maar wat betekent de ziekte en het verzorgen van de ander voor jou? Je staat stil bij wat deze verandering met jou doet en wat jouw behoeften zijn. Het is jouw keuze hoe je daarmee omgaat, om te zorgen voor meer balans in je leven.

We hebben van dit boek helaas nog maar een exemplaar. Heb je niet gewonnen? Niet getreurd. Volgende week maak je weer opnieuw kans op een ander boek vol mantelzorg-tips. Je kunt het boek van deze week trouwens ook gewoon zelf bestellen voor € 12,50, excl. verzendkosten via Info@kickadvies.nl.

Succes en tot volgende week!

 

 

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X