skip to Main Content
Mantelzorgstelling 9 – Wat Vind Jij?

Mantelzorgstelling 9 – Wat vind jij?

Weet je wat ons steeds weer opvalt? Er wordt in de media en bij de overheid veel óver mantelzorgers gesproken, maar weinig mét mantelzorgers. Gelukkig is dat bij Mantelzorgelijk wel anders. Ons platform is niet alleen de grootste website voor en door mantelzorgers, maar ook dé plek waar heel veel mensen, die voor een dierbare zorgen, dagelijks met elkaar in gesprek gaan.

We wisselen hier voornamelijk veel tips en persoonlijke ervaringen uit. We reageren op elkaars verhalen en gevoelens, we delen kennis en steken elkaar een hart onder de riem. En regelmatig gaan we met elkaar in discussie over onderwerpen die ons allemaal raken.

In de komende periode willen we je iedere week uitnodigen om op een stelling over mantelzorg te reageren, in ons nieuwe rubriekje ‘De Mantelzorgstelling’. Dat kan heel kort, met een klein zinnetje op social media, of als je wilt heel uitgebreid, met een doorwrocht verhaal. Doordat je veel verschillende meningen van mede-mantelzorgers bij elkaar ziet, kun je je eigen mening met die van anderen vergelijken. Deze week nummer 9. Doe je mee?

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Reactie mantelzorgstelling -9

    Als het goed is, en als het werkt, kan het sociale netwerk van de mantelzorger een taak hebben in de ondersteuning.
    Helaas hebben die mensen uit het genoemde netwerk vaak zelf een idee van wat ze zouden willen doen en hoe, en strookt dat helaas niet altijd met wat en hoe de mantelzorger dat voor zich ziet.
    Verder hebben mensen het druk, als puntje bij paaltje komt, is er dan vaak geen hulp.
    Gevolg is dat de mantelzorger er dan toch alleen voor staat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X