skip to Main Content
Mantelzorgstelling 14 – Wat Vind Jij?

Mantelzorgstelling 14 – Wat vind jij?

Weet je wat ons steeds weer opvalt? Er wordt in de media en bij de overheid veel óver mantelzorgers gesproken, maar weinig mét mantelzorgers. Gelukkig is dat bij Mantelzorgelijk wel anders. Ons platform is niet alleen de grootste website voor en door mantelzorgers, maar ook dé plek waar heel veel mensen, die voor een dierbare zorgen, dagelijks met elkaar in gesprek gaan.

We wisselen hier voornamelijk veel tips en persoonlijke ervaringen uit. We reageren op elkaars verhalen en gevoelens, we delen kennis en steken elkaar een hart onder de riem. En regelmatig gaan we met elkaar in discussie over onderwerpen die ons allemaal raken.

In de komende periode willen we je iedere week uitnodigen om op een stelling over mantelzorg te reageren, in ons nieuwe rubriekje ‘De Mantelzorgstelling’. Dat kan heel kort, met een klein zinnetje op social media, of als je wilt heel uitgebreid, met een doorwrocht verhaal. Doordat je veel verschillende meningen van mede-mantelzorgers bij elkaar ziet, kun je je eigen mening met die van anderen vergelijken. Deze week nummer 14. Ik ben benieuwd naar jullie reacties..

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 1 reactie
  1. Stelling 14:
    In mijn/ons geval klopt dat, van (liever) geen hulp of ondersteuning ontvangen.
    Waarom niet?
    Gevoel van inbreuk op privacy, “vreemden” over de vloer, niet afhankelijk willen zijn, maar ondertussen als mantelzorger “stiekem” opbranden..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X