skip to Main Content
Mantelzorgmarktplaats Voor Mensen Die Zelf De Regie Willen Houden #tip

Mantelzorgmarktplaats voor mensen die zelf de regie willen houden #tip

Wil je zelf de regie over de zorg voor een dierbare houden? Dan is dit misschien iets voor jou.

minderkopzorgen.nl is een nieuwe mantelzorg-marktplaats voor iedereen die thuiszorg zoekt of biedt en het zelf wil regelen zonder tussenpersoon. Elke vorm van mantelzorgondersteuning kun je zelf regelen door te reageren op advertenties of door zelf een gratis advertentie te plaatsen. Thuiszorg voor iedereen! Voor jong en oud! Een account aanmaken en een advertentie plaatsen is gratis.

Op ‘minderkopzorgen’ vind je diensten voor ouderen, maar ook voor zorgintensieve kinderen. Of het nou gaat om een zorg au-pair, thuishulp, thuiszorg, maaltijdvoorzieningen of persoonlijke verzorging  als een kapper, pedicure of gezelschap, op deze mantelzorg-marktplaats zul je echt een uitgebreid aanbod vinden.

Meer weten? Surf dan even naar www.minderkopzorgen.nl

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X