skip to Main Content
Mantelzorgers Van Mensen Met Psychosegevoeligheid Gezocht #oproep

Mantelzorgers van mensen met psychosegevoeligheid gezocht #oproep

studenten onderzoek mantelzorgRose Doolan is studente aan de Universiteit van Amsterdam, waar ze de master medische antropologie en sociologie doet. Voor haar afstudeerproject wil ze onderzoek doen naar de ervaring en motivatie van mantelzorgers die zorgen voor familieleden met psychosegevoeligheid en schizofrenie. Rose’s onderzoek zal voornamelijk bestaan uit het doen van diepte-interviews en ze is daarom op zoek naar mensen die aan haar onderzoek willen meedoen.

Rose: “Voor mijn afstudeeronderzoek zoek ik contact met mantelzorgers van specifiek familieleden met psychosegevoeligheid. Ik wil graag diepte interviews houden van een uur over de ervaring van het zorgen. Ik ga zeer zorgvuldig met de data om en verwerk deze anoniem. Het doel van mijn onderzoek is zichtbaar te maken wat de effecten van hervormingen van zorg zijn op mensen die mantelzorg verlenen om zo een bewustzijn te creëren bij zowel medeburgers als bewindspersonen. Het lijkt me bijvoorbeeld een uitstekend idee de resultaten neer te leggen bij Martin van Rijn.”

Ben jij of ken jij een mantelzorger voor iemand met psychosegevoeligheid? Neem dan alsjeblieft persoonlijk contact op met Rose, via haar mailadres roseanne.doolan@gmail.com of bel haar op 06 – 1965 3485. Reacties ontvangt ze het liefst voor 7 maart, maar zijn tot 24 april zeer welkom.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Barbara Mounier

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X