skip to Main Content
Mantelzorger Gezocht Voor Korte Docu

Mantelzorger gezocht voor korte docu

Voor een korte docu die wij produceren rondom de dag van de mantelzorg, in opdracht van KPN, ben ik op zoek naar een mantelzorger en zorgvrager die KPN Vitaal zouden willen uitproberen.

KPN Vitaal is een innovatief systeem dat ontworpen is voor hulpbehoevenden en hun mantelzorgers. Door het registreren en analyseren van dagelijkse bewegingen, krijgen mantelzorgers via een handige app inzicht in hoe het gaat met hun dierbaren. Daardoor hoeft een mantelzorger zich minder vaak zorgen te maken en is er zorg op de juiste momenten.

We zijn op zoek naar een mantelzorger en een zorgvrager die dit systeem zouden willen testen. Na een korte testperiode zullen we de hoofdpersonen portretteren en laten zien wat KPN Vitaal betekent in hun leven. Zij mogen KPN Vitaal na afloop houden, krijgen een vergoeding van €500,= per persoon en een mooi portret van hun bijzondere relatie met elkaar. 

Wellicht bent u de mantelzorger en hulpbehoevende die aan dit profiel voldoen en vindt u het leuk vinden om hieraan mee te werken.

Het hoeft niet per se om een (officiële) mantelzorger te gaan, het kan ook iemand zijn die regelmatig boodschappen doet, huishoudelijke klusjes en koffie komt drinken bij een alleenstaande oudere (dit kan vader, moeder, broer/zus of buur zijn). Het is belangrijk dat de ‘verzorgde’ alleen woont, het systeem leert namelijk de dagelijkse routines van deze persoon en slaat alarm als daarin afgeweken wordt.

Misschien nog goed om te weten; we willen een positieve film maken, waarin vooral de leuke/mooie kanten van zorgen aan bod komt.

Hartelijke groet

Veerle Denissen

Creative Producer

06 45 77 4412

veerle@1camera.nl

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X