Mantelzorgelijk zoekt fondsenwerver!

logo mantelzorgelijk hartMantelzorgelijk, het grootste platform voor en door mantelzorgers, bestaat nu bijna twee jaar. In die periode zijn we hard gegroeid! Van een paar honderd lezers per dag naar tienduizenden kliks per week. En dat allemaal zonder marketing of reclame. Want geld, dat hebben we niet. Alleen maar enthousiaste lezers, schrijvers – en een klein team dat de site draaiend houdt.

Dit willen we graag veranderen. Om het maar eens heel kort door de bocht te zeggen: om door te gaan, moet er geld binnenkomen! Mantelzorgelijk is inmiddels een officieel goed doel met ANBI-status. We hebben een stichting, heldere statuten en vooral een prachtig doel: het leven van mantelzorgers makkelijker maken, door het delen van verhalen, informatie en nieuws. Er zijn in Nederland veel gemeentes, maar ook organisaties en goede doelen, die ons daar vast bij willen helpen!

Daarom zoekt Mantelzorgelijk een fondsenwerver. Een vrouw of man met ervaring, enthousiasme en empathie. Iemand die snapt hoe wij werken (we onderhouden de site naast gezin, zorg en drukke banen) en ons wil helpen de volgende stap te maken. Want onze site raakt het leven van zó veel mantelzorgers, daar willen we mee door!

alles wat je aandacht geeftKen of ben jij degene die Mantelzorgelijk wil helpen? Neem dan contact met ons op! Je bereikt ons via info@mantelzorgelijk.nl. Wij kijken uit naar jullie tips en reacties!

Hartelijke groet,

Marjolijn, Barbara en Claudia

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top