Mantelzorgelijk spreekt met Adelheid Roosen: wat wil jij haar vragen?

adelheid roosenTwee weken geleden sprak ik voor Mantelzorgelijk met Hugo Borst, voetbalkenner, schrijver én mantelzorger. Hugo vertelde uitgebreid over zijn veranderende relatie met zijn moeder, die aan dementie lijdt en in een verzorgingshuis in de buurt woont. We kregen veel positieve reacties op het stuk. Het delen van persoonlijke ervaringen is immers de kracht van Mantelzorgelijk. 

En omdat jullie persoonlijke interviews interessant en inspirerend vinden, (dank voor het compliment!) hebben we besloten om in de komende tijd meer gesprekken te gaan voeren met bekende Nederlanders die voor een dierbare zorgen. Zo vroegen we Adelheid Roosen of ze over haar ervaringen als mantelzorger wil vertellen. Ze stuurde meteen een enthousiaste reactie terug.

Fijn! Dat gesprek, daar komt vast een mooi stuk uit, want Adelheid stelt haar liefdevolle en broze band met haar moeder al jaren centraal in haar artistieke werk. Denk aan de documentaire MAM die ze over haar moeder maakte, en het programma waarmee ze momenteel door Nederland toert. Bovendien zet ze zich in voor Alzheimer Nederland.

En nu wil ik graag weten welke vraag jij aan Adelheid zou willen stellen. Mantelzorgelijk is enige platform dat helemaal gemaakt wordt voor en door mantelzorgers. Stuur een mailtje naar barbara@mantelzorgelijk.nl, zet je vraag onder dit artikel, of deel hem via social media. Want zorgen doen we samen!

adelheid_roosen_MAM

 

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top