skip to Main Content
Mantelzorgelijk Gaat Samenwerken Met Blauwhelpt.nl #coronahulpvoormantelzorgers

Mantelzorgelijk gaat samenwerken met Blauwhelpt.nl #coronahulpvoormantelzorgers

Wij zijn super blij met onze nieuwe samenwerking met Blauwhelpt.nl om nóg sneller hulp te kunnen krijgen voor mantelzorgers die tijdens deze corona crisis tegen praktische problemen aanlopen bij de zorg voor hun dierbaren in thuissituaties.

De komende maanden zullen vele KLM-ers minder werken dan normaal als gevolg van het corona virus. Zij dragen graag hun steentje bij door vrijwilligerswerk uit te voeren op plekken waar dat in deze crisis het hardst nodig is. Ook hulp aan mantelzorgers en daar zijn wij hen super dankbaar voor.

Dus…..KLM’ers helpen mee! Hoe gaaf is dat?!

Wij worden bij Mantelzorgelijk ontzettend veel gebeld door mantelzorgers met prangende maar ook hele praktische hulpvragen. Om onze hulplijnen toch iets te ontlasten is het nu dus mogelijk om zelf praktische hulp aan te vragen bij Blauwhelpt.nl.
Kom je er echt niet uit? Dan mag je gerust bellen of whatsappen naar een van onze hulplijnen of mailen naar coronahulp@mantelzorgelijk.nl en dan helpen wij je uiteraard verder op weg.

Via de link: https://www.blauwhelpt.nl/#hulpvraag kun je een hulpvraag indienen. Je wordt dan vanzelf benadert over het vervolg.

Blauwhelpt.nl is tevens te volgen via Instagram. Ik zou zeggen volgen maarrrrr. Wat een wereld initiatief, ik ben helemaal in de wolken!

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X