skip to Main Content
Mantelzorg Gedicht: Ook Al Ken Je Mij Niet Meer #dementie

Mantelzorg gedicht: Ook al ken je mij niet meer #dementie

Ik pak je hand vast, je kent mij niet meer.
Doch door dit contact voel ik je warmte weer.
Je kijkt me aan met ogen die ik niet ken.
Vol verwarring .. Jij die niet weet wie ik ben.
Stevig blijf ik je hand vast houden, je valt in slaap … ik streel je wang.
Vaak vraag ik me zoveel af …. lieve pap wat denk je!! Wat voel je .. Ben je bang??
Jij die vroeger het stralende middelpunt was van ons geheel.
Denkend aan wat was … doet me heel veel.
Ik pak je hand vast … geniet op een verdrietige manier van jou.
Maar ook al ken je mij niet meer … blijf jij … altijd de mooiste bijzonderste papa waar ik zielsveel van hou

Januari 2018 Jolanda Bos

Avatar

Jolanda Bos

Ik ben Jolanda Bos. Mijn hobby is het schrijven van gedichten en/of gedachten op te schrijven. Door mijn schrijven verwerk ik gevoelens die mij raken en/of op dat moment bezig houden. Ik kan mij ook heel goed verplaatsen in een andermans gevoel waardoor mij vaak gevraagd word een persoonlijk gedicht voor ze te schrijven. Doordat mijn vader Alzheimer heeft en mijn moeder de grootste zorg draagt heb ik zeer veel repect gekregen voor de mantelzorgers.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X