Mantelzorg-afstudeerproject: hulp gevraagd bij enquete

maaike2We kregen een leuke oproep van studente Maaike Haesakkers, zelf het zusje van een meisje met een chronische ziekte. Ze is op zoek naar mantelzorgers, die 5 minuten de tijd willen nemen om een enquete in te vullen voor haar afstudeerproject. Doel: het ontwikkelen van apps of services die precies aansluiten bij de behoefte van mantelzorgers.

Mijn naam is Maaike Haesakkers, ik ben bezig met afstuderen en met het ontwikkelen van een product voor mantelzorgers dat ze helpt de ervaring van draaglast te verminderen. Ik studeer Communicatie & Multimedia Design. Dit houd in dat ik leer producten te ontwerpen die perfect aansluiten op de behoeftes van de doelgroep. Denk aan apps of websites maar ook een service bijvoorbeeld. Voorbeelden zijn ook te vinden op mijn portfolio:www.maaike.co

Ik heb dit onderwerp gekozen voor mijn afstuderen omdat ik altijd al geïnteresseerd ben geweest in het helpen van diegene die niet ziek zijn, maar wel de gevolgen hier van kennen op een andere manier. Dit heb ik zelf mee gemaakt als Brusje.

Nu ben ik op zoek naar zorgers die de enquete (https://mhaes.typeform.com/to/ImEbx7) in kunnen vullen, maar ook mensen die open staan voor een uitgebreider interview.

Wij zeggen: doen! Wij helpen Maaike – en straks helpt zij ons!

Groetjes, Barbara en Marjolijn

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top