Mama’s Wens: The Show Must Go On

Een tijdje geleden heb ik gemeld om even te stoppen met bloggen voor Mantelzorgelijk over Mama en mij. Ik kom later nog wel met blogs, maar ik heb nog even tijd nodig. Voor nu deze:

Na de slopende ziekte Alzheimer is Mama op 8 augustus 2019 overgegaan naar de andere kant. Mama is 75 jaar geworden. Al was Mama er door die ellendige rot-ziekte niet meer bij, ik ga haar héél erg missen!

Hieronder plaats ik de herinneringsvideo aan Mama. In totaal duurt hij bijna 7.30 minuten. Mama heeft vanaf dat dit nummer uitkwam, me altijd op mijn hart gedrukt dat dit nummer bij haar afscheid moest komen. Met dit in gedachte heb ik de tekst vertaald en hierin haar verhaal met haar ziekte verweven. Deze tekst lees ik eerst voor. Daarna begint het nummer en laat ik Mama’s leven in het kort zien. Op het moment dat dit geplaatst wordt nemen we afscheid van haar.

In Loving Memory:

Mijn Mama, Ik Hou Van Je Mam!

 

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top