Mag ik dan bij jou

Paul de Leeuw volgde in 2013 zeven artiesten met een verstandelijke beperking. Allemaal hebben ze een muzikaal talent. Paul haalt op zijn eigen wijze het beste in ze naar boven. In de serie is te zien dat mensen met een verstandelijke beperking over zoveel meer talenten beschikken dan wij aanvankelijk denken. Elke aflevering bracht een grote verrassing voor de hoofdpersoon: een ontmoeting met een nationaal gelauwerde artiest. En daar bleef het niet bij, want de hoofdpersoon mocht met hem of haar optreden op het Knoop Gala 2013, hét grote muziekgala van de NTR in samenwerking met Fonds verstandelijk gehandicapten. Ik heb destijds genoten!

In deze video zien en horen we Ron Gloudemans  samen met Claudia de Breij met zijn favoriete nummer, Mag ik dan bij jou.

 

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top