Maak Nederland onbeperkt!

nederland-onbeperktMaak Nederland onbeperkt. Om deze oproep draait de publiekscampagne Nederland Onbeperkt, een initiatief van Vereniging Gehandicaptenzorg Nederland (VGN).

Goede gehandicaptenzorg en begeleiding zijn heel belangrijk voor het leven van mensen met een beperking. Maar misschien nog wel belangrijker is dat we een samenleving creëren waarin mensen met een beperking volop mee kunnen doen.

Een samenleving waarin iedereen zich naar zijn of haar eigen vermogen kan ontwikkelen, zowel in het onderwijs en het openbare leven als op de werkvloer. Met de campagne wil de  Nederland Onbeperkt  een bijdrage leveren aan het bereiken van die samenleving. Zij doen dat door mensen met een beperking zelf hun verhaal te laten vertellen.

De officiële start van deze mooie campagne was op 13 oktober jl. Afgelopen 7 september liet VGN zich al zien met een persconferentie en open brief van voorzitter Femke Halsema aan de Tweede Kamer. De campagne Nederland Onbeperkt past binnen de ambitie van VGN om mensen met een beperking beter zichtbaar te maken.

Achter elk mens met een beperking zit een verhaal. Die verhalen worden op de website van Nederland Onbeperkt   naar voren gehaald. Om van te leren , geïnspireerd door te raken en om te zien wat zij bereikt hebben en wat er beter kan.Voor meer informatie kun je terecht op de website van Nederland Onbeperkt.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top