skip to Main Content
Louis Theroux: Extreme Love – Autism

Louis Theroux: Extreme Love – Autism

Er zijn maar weinig mensen die zo ontwapenend kunnen interviewen als Louis Theroux. In zijn tijd als journalist en documentairemaker voor de BBC heeft hij diverse uiteenlopende en extreme onderwerpen aan het licht gebracht. Zijn meest recente werk gaat in op leefgemeenschap van Scientology, maar voor zijn oudere werk bezocht hij mensen in gevangenissen en psychiatrische inrichtingen, extreme rascisten, pornosterren en zo gaat het rijtje maar door. Sommige van de afleveringen zijn vooral vermakelijk, andere geven een echte verdieping. Tussen die laatste zit ook deze mooie aflevering: Extreme Love – Autism.

1447946-low_res-louis-theroux-extreme-love-autism

Louis op school

In Extreme Love – Autism bezoekt Louis gezinnen met kinderen met autisme. Hij volgt ze gedurende een langere tijd, gaat mee naar school en wil echt begrijpen hoe het is voor zowel het kind als het gezin er omheen. Wil je mensen een inkijkje geven, misschien is deze docu dan een goede tip. Voor mensen die er middenin zitten kan het mooi zijn om het van een afstandje te proberen te bekijken en vervolgens te relateren aan de eigen situatie. Hoe dan ook is het een mooie documentaire en het uurtje kijken zeker waard.

Avatar

Nadja van Kessel

Nadja van Kessel (27) is organisatietalent, hulpverlener in de grootste zin van het woord en ex-mantelzorger. Ze heeft de wereld aan haar voeten en is van plan er veel van te ontdekken.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X