Leestip: Hete thee en 3 klontjes suiker

Netty Dijkstra-Geuze zorgde 6 jaar intensief voor haar twee zoons met autisme. Tot er een dag aanbreekt dat alles haar letterlijk teveel wordt. Ze raakt meerdere keren in een burn-out en vervolgens overkomt haar een ernstige psychotische depressie. Waandenkbeelden nemen de regie van haar leven over, zo drinkt zij alleen nog hete thee en onthoudt zij zich een periode van vast voedsel, omdat zij denkt dat er een aanslag op haar leven gepleegd zal worden. Voor behandeling moest zij opgenomen worden binnen de GGZ. Hete thee en 3 klontjes suiker, het boek dat Netty over deze heftige periode schreef, gaat over mantelzorg en moederliefde. Over herstel en toekomstperspectief. Over geloof, hoop en onvoorwaardelijke liefde.

Netty Dijkstra-Geuze (1978) is schrijfster, musicus, agoog, ervaringsdeskundige en mantelzorger. Netty is getrouwd met Bram en samen hebben zij twee zoons (9, 7 jaar beide ASS) en een dochter (3).

Je kunt dit indringende boek bestellen via: www.nettyschrijft.nl

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top