Kunst Verlicht – De mantelzorger: voeten masseren, lavendel ‘stelen’ en een blokje om

Dit artikel hebben we overgenomen van de website Breda Vandaag.

unnamed
Foto: Ilse Wolf

De Bredase fotografe Ilse Wolf begeleidt voor BredaPhoto één van de participatieprojecten: het ouderenproject. Samen met ouderen van De Leystroom en het Ruitersbos fotografeert zij hun leven. De foto’s van de ouderen én Ilse worden tijdens het festival geëxposeerd.

“Afgelopen week fotografeerde ik voor het eerst bij Seniorenresidentie het Ruitersbos. We hebben hier gekozen voor het thema ‘mantelzorg’. Op maandag ontmoette ik de eerste ouderen en hun mantelzorgers. Zo bezocht ik een man die altijd op zee heeft gezeten. Zijn schoondochter bezoekt hem regelmatig en masseert dan zijn voeten, iets waar hij duidelijk van geniet. Hij wilde graag op de foto met een schilderij van de zee en een aantal grote boten. Hij liet ook vol trots het koraal en de zeepaardjes zien die hij vroeger mee heeft genomen na een van zijn reizen”.

Zo beschrijft Ilse haar ervaringen in een blog. Lees hier verder als je er meer over wilt weten.

Ilse Wolf (24)  is een fotografe uit Breda. Twee jaar geleden studeerde zij af met haar fotoboek ‘Weather Permitting’ op het AKV st Joost. Ze bracht 2 maanden door op een bijna onbewoond eiland. Ze is werkzaam als freelance fotograaf en geeft onder andere workshops beeldcommunicatie bij diverse gemeentes.

Mede oprichter en vaste fotograaf van mantelzorgelijk. Woont en werkt in Amsterdam

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top