skip to Main Content
Kinderen Van Mantelzorgers, Wat Vinden Zij Eigenlijk Van Onze Activiteiten?

Kinderen van mantelzorgers, wat vinden zij eigenlijk van onze activiteiten?

Je verdriet omzetten in iets positiefs. Ik ken inmiddels heel veel mantelzorgers die dat zijn gaan doen. Ik ben Mantelzorgelijk.nl destijds begonnen, nadat mijn vader de diagnose Alzheimer kreeg en ik me geen raad wist met alle praktische zaken rondom mantelzorg. Er ging enorm veel tijd zitten in het opzetten van dit platform en thuis begrepen ze niet meteen wat ik voor ogen had. Tot ik de MantelzorgAward won. Dat was een keerpunt. Ineens was mijn missie meer tastbaar. Zeker voor mijn zoon. Hij was super trots dat ik destijds erkenning kreeg en begreep door alle lovende woorden ineens veel beter wat mijn missie was en waarom ik zoveel tijd aan dit platform spendeerde.

Voor haar boek Mantelzorger der liefde is Ingrid Keestra wel vaker geïnterviewd, maar nog nooit samen met haar zoon. Zo horen we ook eens wat een kind van een mantelzorger vindt van de activiteiten van zijn moeder.. Joy Stempher maakte een leuke video van dit interview:

#mantelzorg #dementie#alzheimer

 

 

Avatar

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller,  echtgenote, moeder en sinds kort ex-mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Tevens is zij de bedenker en oprichter van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X