Kinderen met Down maken bruiloft lerares onvergetelijk

De Amerikaanse lerares Kinsey French nodigde al haar leerlingen uit op haar bruiloft. En tot hun grote plezier mochten zij zelfs bruidsmeisjes en ringdragers zijn. Detail: alle kinderen hebben het Syndroom van Down. Zo werd de speciale dag van de juf ook een bijzondere dag voor ‘haar’ kinderen.
‘Ze zijn mijn eerste en enige klas, ze voelen als familie voor mij. Ik wist dat ik mijn speciale dag niet zonder hun zou kunnen vieren,’ vertelt Kinsey aan WLKY. Het huwelijk kwam voor de kinderen niet als een verrassing: Kinsey en haar man verloofden zich ook voor de klas.
Lang Thomas was op de bruiloft aanwezig om deze prachtig vast te leggen. Smelt bij het zien van deze lieve foto’s.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top