KinderBeestFeest voor chronisch zieke kinderen

kinderbeestfeestVandaag organiseert de stichting KinderBeestFeest haar jaarlijks besloten feest in Artis. Chronisch zieke en/of gehandicapte kinderen worden onder begeleiding van politiemotoren met ruim 400 voertuigen van ambulance, brandweer, defensie, overheid, particuliere diensten, politie, reddingsbrigade en rode kruis naar de dierentuin gereden voor een onvergetelijke avond. Sommige kinderen worden zelfs per boot vervoerd. U hoeft dus niet te schrikken als u vrijdagavond 3 juni de sirenes hoort en de colonne hulpverleningsvoertuigen ziet rijden.

Ongeruste burgers worden verzocht hierover geen alarmnummers te bellen.

Het motto van het KinderBeestFeest is: “Niets aan de hand, maar ga wel aan de kant”.

Het KinderBeestFeest zal dit jaar voor de 17e keer worden gehouden. Er worden ruim 1000 kinderen uitgenodigd, die hun ouders/verzorgers, broertjes en zusjes mogen meenemen. Naar verwachting komen in totaal ruim 4000 gasten. De kinderen worden uitgenodigd door ruim 40 ziekenhuizen en instellingen uit de provincies Noord­ Holland en Flevoland.

Programma
Het KinderBeestFeest duurt van 16.00 tot 23.00 uur. De dierentuin zal haar kassa’s om 17.00 uur sluiten voor het reguliere publiek en zal om 17.30 uur weer openen voor de gasten van het KinderBeestFeest. Het is een besloten feest en zonder speciaal entreebewijs is er geen toegang

Verkeersomleidingen
Een aantal straten rondom Artis is vrijdagavond 3 juni tussen 16.00 en 23.00 uur afgesloten voor alle verkeer. Ook geldt op de Plantage Middenlaan en de Plantage Kerklaan tussen 12.00 en 24.00 uur een parkeerverbod. Trams 9 en 14 worden tussen 16.00 en 23.00 uur omgeleid.

Vrijwilligers
Alle vrijwilligers die meehelpen aan deze feestavond, doen dit belangeloos en in hun vrije tijd. In totaal zullen zo’n 1700 vrijwilligers in touw zijn om de kinderen en hun gezin een beestachtig leuke avond te bezorgen. Wat een geweldig initiatief. We hopen dat alle deelnemers een onvergetelijke avond hebben!

Kijk voor meer informatie op de website van KinderBeestFeest

is sociaal ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was ruim 8 jaar een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Back To Top