skip to Main Content
Kijktip: Restaurant Misverstand

Kijktip: Restaurant Misverstand

SBS 6 begint het nieuwe tv-seizoen met Restaurant misverstand, het nieuwe programma van Johnny de Mol waarin mensen met dementie samen in de horeca werken. SBS kondigde het programma, gebaseerde op de Britse titel The restaurant that makes mistakes, al begin dit jaar aan. De coronacrisis vertraagde de productie aanzienlijk.

Ron Blaauw

Samen met chef-kok Ron Blaauw begeleidt De Mol een groep relatief jonge mensen die de diagnose dementie hebben gekregen. Ze hebben allemaal geen ervaring in de horeca, maar willen het beste maken van de tijd die hen rest. Met de nodige humor gaan Ron, Johnny en de nieuwbakken horecatijgers aan de slag.

Actief blijven

Alzheimer Nederland steunt het programma, mede omdat het belangrijk is dat mensen die een vorm van dementie hebben zo lang mogelijk actief blijven. Prof. Dr. Marjolein de Vught is bij Restaurant misverstand betrokken en geeft medische toelichtingen.

Restaurant misverstandis vanaf maandag 31 augustus te zien om 21.30 uur op SBS 6. Kijk jij ook?

 

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X