KiesWijzer Mantelzorg

Over een goeie 3 weken gaan we in Nederland weer naar de stembus. Weet jij al op welke partij je gaat stemmen op 22 november? In de afgelopen weken hebben we al een paar verkiezingsprogramma’s onder de loep gehouden. Mantelzorg.nl heeft inmiddels een heuse KiesWijzer Mantelzorg opgesteld die we graag delen met onze volgers.

Met de KiesWijzer Mantelzorg krijg je zicht op wat de politieke partijen zeggen over mantelzorg in aanloop naar de Tweede Kamerverkiezingen . Hoe kijken de politieke partijen naar mantelzorg? Wat vinden de partijen bijvoorbeeld van mantelzorgverlof? En wat is het heersende gevoel over de kostendelersnorm?

Via de thema’s mantelzorg, zorg, werk en wonen lees je wat er in verkiezingsprogramma’s van de verschillende partijen over mantelzorg staat.

Wij hopen dat de KiesWijzer Mantelzorg jou inzicht geeft en helpt om op 22 november een goed geïnformeerde keuze te maken!

Klik op deze link om naar de KiesWijzer te gaan: https://kieswijzer.mantelzorg.nl/

 

 

De Redactie van Mantelzorgelijk helpt mantelzorgers op elk mogelijk vlak. Wat kunnen we voor jou betekenen? Mail naar contact@mantelzorgelijk.nl

Dit bericht heeft 1 reactie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top