Kadootje voor mantelzorgers in omgeving Groningen!

Een lief gebaar, gewoon omdat het kan. Omdat Angela weet wat het betekent om mantelzorger te zijn. Van alle leuke initiatieven die we de afgelopen week ter ere van de ‘Dag van de Mantelzorger’ hebben gezien, is dit toch wel één van mijn favorieten. Angela van Kessel, zus van onze eigen Nadja, schrijft op haar website:

“Vorige week was de verkiezingsuitslag in Amerika, en leek verdeeldheid het even te hebben gewonnen van verbondenheid. Vandaag is gelukkig weer een nieuwe dag. Vandaag is de dag van de mantelzorger. Mijn zusje Nadja van Kessel is voormalig mantelzorger en zet zich, via het platform Mantelzorgelijk, in voor de zorg voor en zichtbaarheid van mantelzorgers. Ik ben heel trots op haar!

En ik weet dat de beste manier om haar in het zonnetje te zetten is ‘to pay it forward’. Dus geef ik massages weg! Hieronder kun je gedurende de rest van de week een mantelzorger nomineren (jezelf of iemand die je kent) en aanstaande maandag (21 november) verloot ik drie massages! Massages vinden plaats in mijn praktijk aan huis in Groningen.”

Woon je in de omgeving van Groningen? Dan zou ik zeggen, meld je als de wiedeweerga aan.

massage-angela

 

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top