skip to Main Content
Jonge Mantelzorger Viroen: Update

Jonge mantelzorger Viroen: Update

Er is deze week helaas geen blog, dit komt omdat ik de afgelopen week ziek was. Ik had eerst last van verkoudheid/hoofdpijn, dit werd later versterkt door een buikgriep. Ik ben blij dat mijn vader vrij was op de dagen dat ik las had van mijn buikgriep. Ik heb goed kunnen uitzieken en niemand voor zover ik weet aangestoken.
Ik ben inmiddels hersteld en ga vanaf morgen weer beginnen aan het werken op kantoor.
Hoe gaat het met mijn moeder?
Mijn moeder maakt het naar omstandigheden goed. Ze is bezig met de kleine dingen zelf te doen, zoals drinken uit een fles, zelf staan door zichzelf vast te houden aan het bedrek en zelf te tippelen in de rolstoel van kamer naar woonkamer. Daarnaast krijgt zij nog steeds fysiotherapie om toch in beweging te blijven. Ze loopt in de loopbrug en oefent daarin zelfstandig stappen te zetten. Het gaat steeds beter volgens haar. Een fijn gevoel geeft dat. Mijn moeder en ik delen één eigenschap: we geven niet op!
De maand januari is al bijna voorbij, zo snel gaat de tijd! Ik wens jullie allen een fijne week toe!

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
Teken de petitieOverheid, praat MET mantelzorgers en NIET OVER mantelzorgers
Tekenen
X