Dit is Mantelzorg: jouw plek voor mantelzorg-foto’s!

Het jaar loopt tegen zijn eind en ik weet niet hoe het bij jou zit, maar bij Mantelzorgelijk zijn wij op het moment druk aan het terugkijken op het afgelopen jaar en vooruitblikken naar 2017. Wat liep er goed? Wat willen we anders doen? Welke onderwerpen willen we terughalen?

Het delen van ervaringen

dit-is-mantelzorg-1Om maar meteen met de deur in huis te vallen: de grote kracht van Mantelzorgelijk is, denken wij, het delen van unieke ervaringen en verhalen. Daarom vind je iedere dag nieuwe stukken van onze vaste bloggers op het platform. Dat zijn bekende gezichten, die je een inkijkje in hun leven als mantelzorger geven.

Maar we willen ook heel veel ruimte geven aan de duizenden mantelzorgers, die niet op regelmatige basis kunnen of willen schrijven. Daarom plaatsen we hulpvragen en zijn we heel blij met de honderden reacties van lezers onder elkaar, hier op de site en met name op social media.

Plek voor foto’s

dit-is-mantelzorg-2Toch zit de makkelijkste manier om te delen vaak niet in woorden, maar in beelden. Daarom zijn we heel blij met jullie foto’s. Sterker nog, daar hebben we afgelopen jaar een aparte site voor opgezet: Dit is mantelzorg! En onder die noemer willen we jullie vanaf vandaag weer vragen: deel je mantelzorg-momenten met heel Nederland.

Meedoen is heel gemakkelijk: stuur een foto naar info@mantelzorgelijk.nl of plaats hem onder dit bericht of op social media. Je hoeft er niets bij te zetten, maar het mag natuurlijk wel.

Wij zorgen dat jouw foto een plekje krijgt op Dit is mantelzorg – het grootste online foto-archief voor en door mantelzorgers. Zo kunnen wij aan iedereen laten zien wat mantelzorgen écht betekent.
En natuurlijk delen we jullie foto’s ook via Mantelzorgelijk. Want beelden zeggen vaak meer dan 1000 woorden.

is journalist, netwerkbouwer, trainer en vertaler. Zij werkt in Nederland en Duitsland op het gebied van media, politiek en zorg.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top