skip to Main Content

Iris wil beroemd worden ondanks dat ze Down Syndroom heeft

Iris

Iris is 16 jaar en werd geboren met het Down Syndroom. Haar droom is om beroemd te worden. Daar gaan wij Iris eens even flink bij helpen!

Iris wil graag in een bekende TV serie spelen. Ze houdt ook erg van zingen. Wolter Kroes heeft zij al eens ontmoet en nu heeft ze haar zinnen gezet op een duet met Marco Borsato. Op haar eigen Facebook pagina deelde Iris daarom dit filmpje met de volgende tekst:

Ik en Bas Tietema zingen Samen Voor Altijd van Marco Borsato! Hij is al super vaak bekeken en ik hoop dat jullie hem ook heel leuk vinden. Kusjes Iris & buddy

http://https://www.facebook.com/207966539381293/videos/379394448905167/

Lieve mensen,

Zouden jullie het filmpje willen delen, zodat Marco hem ook gaat zien? Iris zou echt heel graag dit nummer met hem willen zingen!

Succes Iris, we hopen nog heel veel van jouw leuke filmpjes in onze tijdlijn op Facebook voorbij te zien komen!

Marjolijn Bruurs

Marjolijn Bruurs

is ondernemer, netwerkbouwer, storyteller, echtgenote, moeder en zij was tot voor kort een zeer gedreven en ervaren mantelzorger voor haar vader met Alzheimer. Eerst in de thuissituatie en later in het verpleeghuis. Tevens is zij de bedenker en het creatieve brein van Mantelzorgelijk.nl en voorzitter van Stichting Mantelzorgelijk.

Dit bericht heeft 0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top
X