skip to Main Content

Marjolijn, oprichtster van Mantelzorgelijk.nl werd de afgelopen jaren regelmatig geïnterviewd in de landelijke media. Hieronder zie je een paar voorbeelden hiervan:

In oktober 2017 waren Marjolijn, haar vader en haar zussen te zien in het programma Onvergetelijke Herinneringen. Een programma dat in samenwerking met Alzheimer Nederland gemaakt en op SBS6 uitgezonden werd.

 

 

Op Hoe Werkt Nederland. 7 december 2017:

 

Ook kon je het verhaal van Marjolijn, haar zussen en vader lezen in de Margriet op 31 oktober 2018. Lees hier het hele interview terug.

 

Ook beleidsmakers zijn geïnteresseerd in het verhaal van Marjolijn. In 2017 werd zij o.a. geïnterviewd door Movisie voor gemeenten.

 

Mijn Gezondheidsgids is hét kennisplatform over gezondheid en zorg. Zij wilden Marjolijn’s verhaal ook graag gebruiken en publiceerde een artikel op hun website.

 

Bij de Mantelzorg Awards 2017. Marjolijn was één van de winnaars.

 

 

En vertelt Marjolijn hier nogmaals op Margriet.nl over de dementie van haar vader.

 

Eind oktober 2018 deed zij mee aan een interview in het weekblad Margriet.

 

Ook werd Marjolijn geïnterviewd voor het weekblad Viva

 

Op 7 juni 2018 verscheen er een item op NH Nieuws over Marjolijn en haar vader.

 

In 2017 schreef Marjolijn een blog op Mantelzorgelijk.nl over het onderwerp ‘hulp bij stemmen met dementie’. Dat blog werd opgepikt door de landelijke media en Alzheimer Nederland. Hart van Nederland en omroep Max besteedde er op televisie aandacht aan.

Ook journaliste Carlijn Kolk van NH Nieuws maakte diverse items over dementie en stemmen. Eén ervan vind je hier

 

 

Voor de videoreeks Ervaringen van Mantelzorgers vroeg Alzheimer Nederland mantelzorgers hoe zij specifieke situaties aanpakten. Het resultaat zijn korte video’s waarin mantelzorgers hun ervaring delen en vertellen hoe ze met bepaalde zaken omgingen. Ook Marjolijn werd hiervoor gevraagd. Deze video’s zijn oa te vinden op dementie.nl

 

 

En Marjolijn heeft ook meegedaan aan twee filmpjes voor de online training van Alzheimer Nederland : Veranderend gedrag

 

 

Back To Top
X