Foto Β© Claudia Otten

Dyezzie blogt over haar moeder met Alzheimer: Ik Moet Er Nu Voor Haar Zijn!

Lieve lezers van mijn blog,

Voorlopig zal ik even geen blogs hier plaatsen. Op dit moment moet ik er namelijk voor mama zijn. Ik kan jullie geruststellen, ik ben nog niet het definitieve afscheid van haar aan het nemen. Ik zeg wel eens dat Alzheimer mensonterend is, maar in mama’s geval is dat niet het meest mensonterende.

Meer dan dit kan ik er niet over zeggen.

Bedankt voor jullie begrip.

Groetjes Dyezzie

Mijn naam is Franka, maar ik blog onder de naam Dyezzie. Sinds 2014 blog ik over persoonlijke zaken op www.dyezzie.nl. Sinds 2013 weten we dat mijn moeder Alzheimer heeft. Pas sinds eind 2015 blog ik ook hierover met haar goedkeuring. Hierin schrijf ik wat er allemaal gebeurt met haar, maar ook hoe het voor mij is.

Dit bericht heeft 1 reactie

  1. Heel veel sterkte, knuffel je moeder zoveel je kunt. Als het kan en je moeder vind het prettig blijf gezellig bij haar slapen. Ik volg je verhalen al een tijd en je bent geweldig voor je moeder, prachtig hoe jullie op een veel dieper niveau het gevoelsniveau dan woorden spreken met elkaar kunnen communiceren. Lieve groetπŸ™

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Back To Top